Гаряча копчена піч з власними руками

Table of Contents

Як це працює

Гаряча копчена копчена копчена має такий принцип роботи: страви готуються через велику кількість диму, що підкреслює деревні чіпси, якщо це достатньо, щоб зігріти його. Вам потрібно лише забезпечити, щоб він не запалюється, але поступово trel.

У умовах, при яких немає спеціальних термометрів, щоб визначити відповідний спосіб куріння страв, можна базуватися тільки на досвіді.

Так що паління не перетворюється на спалювання, варто переконатися, що кришка досить хороша (без прогалин) підходить до корпусу камери диму. Для надійності краще натиснути на вершину цегли: з постійним використанням куріння, метал неминуче потрапляє.

Метод куріння потрапляє в основу коптилу:

  • Щоб зробити холодного копченого пристрою, отвір для вогнища повинен бути розташований на деякій відстані від комедійного будинку, з’єднуючи їх із спеціальною трубою;
  • Якщо бажано, щоб курити, вогнище з вугіллям повинен бути розташований прямо під комені.

Як побудувати копчений

Для того, щоб побудувати копчений з власними руками, спеціальних знань не потрібне.

Досить дотримуватися простих інструкцій, в якому чітко описано кожен етап роботи.

Крім того, ви можете використовувати спеціальні креслення та діаграми, які можна знайти в Інтернеті без будь-яких проблем.

Ми вибираємо відповідне місце для куріння

Дуже важливо вибрати правильне місце, де буде розташований стаціонарний копчений. Причиною цього є те, що процес куріння буде пов’язаний з димом, сажею та вогнем. Дуже важливо, щоб копчений чоловік буде розташований від побутових та житлових будинків, які можуть бути розташовані на сюжеті. Те ж саме стосується зелених насаджень. Крім того, необхідно враховувати той факт, що місце буде додатково потребувати, щоб зробити димохід, можна прокласти.

Вибране місце для стаціонарного коптилу, попередньо очищена від різноманітних сміття, зеленню та трав, сторонніх предметів.

Схеми, малюнки та розміри

В Інтернеті ви можете знайти величезну кількість діаграм та креслень, за допомогою якої побудувати копчений з цегли буде набагато простіше.

Якщо ми говоримо про розмір структури, то варто навігація власних уподобань.

Розмір вплине на те, скільки продуктів буде шок за один раз, яке місце можна залишити під будівництвом та іншим.

Як побудувати фундамент

Точно так само, як і інші будівлі, для куріння цегли, вам потрібно зробити міцний і надійний фонд. По-перше, маркування території здійснюється з урахуванням розміру майбутнього курсу. Для цього ви можете використовувати дерев’яні stoles і шнур. Якщо копчений чоловік буде мати невеликий розмір, то достатньо, щоб зробити фундамент, глибина якої буде 40 см. Для більшого дизайну, фундамент більше. Потрібно буде не тільки поглиблювати більше, але в той же час це ще більше посилюється під час заповнення.

Для заповнення фундаменту, як правило, цементно-піщана суміш використовується для додавання гравію або подрібненого каменю. Іноді траншею для фундаменту засинає будівельним сміттям і на вершині наливають бетон. Через те, що буде невелике навантаження на дим цегли, то такий фундамент буде достатньо.

Також варто піклуватися про фундаментну гідроізоляцію.

Для цього він покритий шаром високоякісного бігун. Ідеальний варіант буде додатковим розташуванням бази. Для цього, опалубка виготовлена ​​з дерева, ширина якої буде дещо більше, ніж у закладеному фундаменті.

Що використовувати цеглу і як його покласти

Для будівництва комедійного будинку ви можете використовувати виключно вогнетривкову цеглу. Вона викладена саме так, як у будь-якому іншому випадку будівництва будівництва. Для того, щоб матеріал міцно тримається, використовується суміш цементу та цегли.

Як побудувати вогонь

Вогонь повинен бути обладнаний на протилежному кінці камери димоходу. Це дуже просто. Для печі варто використовувати товстий лист, який буде мати розміри 40x35x35 см. Під печі буде задумана невеликим розміром, в якому попел під час процесу куріння. Також розлючений відповідальним за забезпечення тяги безпосередньо в саму димар. Вогонь повинен зв’язатися з диматом з спини або сторони.

Ззовні дизайн розміщується цегли. Завдяки цьому можна буде захистити його від несприятливих погодних умов і зробити копчений ззовні зовнішньо.

Intim постачання диму

Для крипти холодного куріння необхідно зробити димохід. Для того, щоб зробити такий пристрій, траншею додатково копає, довжина якого становить близько двох метрів. Ширина траншеї не повинна перевищувати половину метра, а глибина становить 30 сантиметрів. Біля стін по всій довжині траншеї на ребрах викладені цегли. Глина та пісок змішуються у співвідношенні від 3 до 1. Готовий дизайн додатково виливають азбест або покривається спеціальним високоякісним металевим покриттям.

Після того, як стіни готові, вам потрібно зробити перекриття верхньої частини диму. З цією метою найбільш звичайна червона цегла підходить. Камера для куріння повинна бути дуже ретельно встановлена. Його глибина не повинна бути більше 30 сантиметрів, щоб дизайн більш зручний для використання.

Правильне виробництво димоходу

Всі копчені мають приблизно таку ж принцип ерекції. Що саме має значення, які розміри будуть мати себе або його внутрішні елементи. Важливо приділяти особливу увагу виробництву димоходу, тому що цей елемент вважається однією з найважливіших цеглин у коду.

Після того, як димохід повністю облицьований цегли, треба чекати деякий час, щоб розчин повністю сухий. Після цього димар ретельно засинає з невеликим шаром землі, який буде обмежений камери для куріння.

Варто зазначити, що димар може ввести камеру катання максимум 30 сантиметрів. У той же час шар землі, який виливається на готовий димар, не повинен перевищувати 15 сантиметрів.

Які розміри камери диму краще вибрати

Після того, як димару повністю підготовлений, ви можете почати робити відділ диму. У цьому випадку власник стаціонарного коптилового будинку з цегли може проявити його фантазію з могутністю та шляхом створення круглого, квадратного або прямокутної форми камери. Крім того, ви можете використовувати креслення, покрокові інструкції, відео або фотографії, які знаходяться в Інтернеті у вільному доступі. Дуже важливо не поспішати і обережно, високоякісне завантаження кожної цегли. Для домашнього використання купівлі, буде достатньо будівництва, розміри яких приблизно 1×1 м, а висота не більше півтора метрів.

У верхній частині камери потрібно до банку довговічних металевих штифтів. На них, то буде решітка або стрижень з спеціальними гачками для куріння продуктів. У нижній частині камери потрібно зробити кріплення. Він буде діяти як природний фільтр для палива диму. Кріплення виготовляється посередині, до якого встановлено знімний лоток для збору змащення.

Верхня частина камери повинна бути закрита спеціальною кришкою, з якою можна налаштувати щільність диму. У випадку, якщо планується здійснити додаткову установку даху пристрою, то ви повинні зробити кілька отворів, які будуть служити вентиляцією та, при необхідності, які можна відкрити.

Після того, як рамка кульового будинку це буде повністю підготовлено, ви можете почати встановлювати двері та кріплення, до яких будуть складені продукти для куріння.

Додаткові елементи для куріння

Для того, щоб зробити стаціонарний Scoligin цеглини більш зручним для роботи та ефективного, ви можете зробити додаткові пристрої.

Це зробить процес куріння різноманітними продуктами простіше та швидко. Копчений у цьому буде отримано більш смачно і аромат, і вам не доведеться витрачати багато часу.

Найкраще зробити копчений до домашнього використання з металу.

Такі конструкції матимуть довше життя та відмінну характеристику.

З їх допомогою ви можете готувати копчений м’ясо, який не відрізняється від тих, що зроблені за допомогою фабричних апаратів.

Багатофункціональний копчений “Локомотив”

Цей дизайн має круглу форму печі, оснащену складною кришкою. У ньому під час процесу потрібно покласти паливо. Також пристрій може бути використаний як гриль. Для цього готуйте паливо і покласти решітку на вершину. Це означає, що це не потребує жодної трудомісткої роботи для повторного обладнання режиму.

Для того, щоб переконфігурувати дизайн, варто виконувати найпростіші дії.

гаряча, власними, рука
  • Обкладинка печі складається;
  • У вогню потрібно завантажити відповідний тип палива;
  • Потім встановлюється барбекю решітка;
  • Вогонь спалюється, і після того, як дров буде видутись, м’ясо можна покласти на сітку.

Робоча камера коптилова “Локомотив” знаходиться в трубці диму.

У більш сучасних моделях додатково встановлюються спеціальні амортизатори, з якими ви можете регулювати температуру.

У випадку використання саморобного пристрою продукти повинні бути поміщені всередині теплової камери. Вони можуть бути призупинені на верхній обкладинці або викласти ряди на решітці.

Газовий циліндр коптилова

Часто часто для будівництва коптилового будинку з власними руками використовується старий циліндр, який має всі необхідні фізико-технічні параметри. Циліндри виготовляються виключно з сильними матеріалами з достатньо товстими стінами. Відповідно, готовий дизайн не буде деформований під впливом високих температур і не втратить свої операційні характеристики.

Читайте також:  На скільки можна опускати натяжна стеля

Використання циліндра для коптилу має величезну кількість переваг, до основного з яких включає наступне:

  • Середня товщина стінки становить 2,5 мм.
  • Комерус має невеликий розмір, який дозволяє встановлювати його в будь-якому зручному місці.
  • Не потрібно витрачати час на виробництво житла.
  • Недорогі матеріали. Старі циліндри мають низьку ціну і купують їх не буде складними.

Куріння пішки

Сьогодні ви можете зробити різноманітний копчений, включаючи пішохідний пристрій, який можна взяти з собою.

Незалежно від типу дизайну, будь-який дим буде складатися з деяких обов’язкових елементів:

  • Випадок з міцними стінами та дном;
  • Решітка або гачки, які продукти будуть призупинені;
  • Піддони для жиру;
  • Обкладинка з ручкою та трубкою димоходу.

За кількістю ґрати, ви можете визначити кількість ярусів у коду. При необхідності вони можуть бути замінені гачками, до яких продукти будуть призупинені.

Для високоякісного пішохідного дизайну найкраще скористатися листами з нержавіючої сталі, товщина якої перевищить 1,5 міліметрів.

Стаціонарне куріння

Цей дизайн має великі розміри. Ви можете встановити його лише на відкритому повітрі. Варто відзначити, що під час розрахунків розміру необхідно пам’ятати, що копчений чоловік повинен бути за межами вогню або мантію принаймні 5 см, як спереду і ззаду.

Простий димовий бочко

Одним з найпростіших варіантів домашнього коптилу розглядається пристрій, який виготовляється з звичайної бочки. Пристрій використовується як для методу для холодного куріння, так і для гарячого.

Домашній апарат має досить простий дизайн, і його можна легко зібрати з власними руками. Для цього не потрібно мати спеціальні знання, і основні елементи можуть бути вибрані з первинного засобу. Простий димовий бочко має деякі особливості і досить багато переваг, з якими доцільно спочатку ознайомитися.

  • Для збірки найпростіші матеріали підходять, які можна знайти в будь-якій фермі.
  • Ви можете зробити унікальний не тільки дизайн, але й основні функції. Завдяки цьому агрегат, зроблений своїми руками, буде єдиним і унікальним.
  • На зборах курців з бочки займе лише кілька годин, після чого ви можете почати процес куріння.
  • Через те, що пристрій має прості конструктивні особливості, він працює дуже ефективно і дозволяє вам готувати смачні копчені.
  • Якщо порівняти з покупкою фабрики, зробленого коптилу, пристрій з бочки, має низьку вартість.

Скольна з труби

Цей параметр також можна назвати дуже простим. Це займе мінімальний набір матеріалів та інструментів, простий малюнок або схему, яку можна знайти в Інтернеті та трохи часу. Дим може зробити різні розміри.

Єдина умова полягає в тому, що необхідно використовувати трубу з досить великим діаметром.

У цьому випадку буде зручно поставити паливо та продукти, отримані в такому простому дизайні, дуже смачні.

Металевий лист Кумер 3 мм

Пристрої цього типу, для виготовлення яких використовуються досить товстим металом, відрізняються довгим терміном служби.

Вони не втратять свої характеристики і погіршуються, навіть якщо вони регулярно впливають на них високими температурами.

гаряча, власними, рука

Такі копчені зручні, і змусити їх самостійно, не буде будь-якими труднощами.

Як зробити гарячий куріння копченого?

Оскільки не всі варіанти можна вважати привабливим для всіх, краще розглянути ці конструкції, які найлегше побудувати своїми руками.

Найпростіший пристрій від відро

Відро. найпростіший контейнер, який не означає серйозних робіт, тому, якщо альтернатива є методом створення мобільного дизайну має право існувати. У цьому випадку автор не вимагає серйозних інструментів, ні спеціального обладнання, але це буде необхідно знайти відро, що має “свою” кришку.

  • Після визначення правильного місця, знайдено сайт, закритий невеликим металевим листом, який відіграє роль бази для вогню.
  • З двох сторін, стопки з цегли, щоб вони могли бути встановлені відро або заміну (наприклад, каструлю, невелику металеву коробку).
  • Всередині ємності в декількох поверхах встановлено металеві сітки. Для цього стенди ідеально підходять для гарячих страв. Або домашні кола сітки.
  • У нижній частині відро є коло металу. У цій ролі “з блиском” буде виконувати непотрібну каструлювальну кришку відповідного діаметра.

Все, імпровізоване копчений готовий. Власники залишаться лише покласти дрова на аркуші, розповсюджувати на дні тирси та розкладаються продукти. Навантажений кокинут закриває “рідну” кришку. Ті ж електричний розлив можна замінити дров.

Якщо є мангал, але не дим

Коли власники сайту вже мають плиту, але вони раптом витягують їх на копчені, то вихід досить просто. Брас’єр не повинен переробити, оскільки буде достатньо, щоб встановити міні-куріння. Для його виготовлення це займе максимум часу, вирізати труби з великим діаметром, або не теж “видатна” металева бочка.

Що знайдено через Мангала. Потім всередині решітки (шматок металевої сітки) відповідного розміру. Відкривалки виливаються на дно труби, потім продукти покладаються на лежачий контейнер, а його кінці закриті. Найкращий варіант. металеві кола. Можлива заміна. елементи, вирізати з дерева та обладнані ручкою.

Великий кристал з бочки

На додаток до відро та труби, “надбудова” потрібно розглянути та ще один варіант “складного простого”. Бочки. об’єкти, які легко виявляються практично на будь-якому сюжеті, тому вони стають першими головними заявниками для ролі коптилу. Мобільна барель не вимагає надійної основи, ви можете зробити з простими інструментами, але в результаті, отримати зручний, функціональний пристрій.

Матеріали, інструменти

Для того, щоб зробити куріння куріння куріння куріння, майстер потребує простих матеріалів та інструментів:

  • Металева бочка, в якій не було збережено ні нафтопродукти, ні інші шкідливі хімічні речовини, максимальний обсяг становить 200 літрів;
  • Труба для димоходу (метал, аспалева): діаметр 100 мм, довжина. близько лічильника;
  • Металевий лист для гарячої копченої камери, товщина. 4-5 мм;
  • Сітка, арматурні смуги, мінімальний поперечний переріз. 6 мм;
  • Дерев’яні дошки для виготовлення кришки;
  • сталевий дріт для створення решітки;
  • Дрібні шматочки металевого кута;
  • ловити, петля, ручка дверей;
  • зчеплення з внутрішньою ниткою;
  • Болгарський, диск для металу;
  • зварювальний апарат;
  • рулетка.

Якщо немає “екологічно чистої” потужності на фермі, то копчений робить те, що є. У цьому випадку барель спочатку промивають, сушать, потім спалюють припою лампу. Після такої обробки “осла” виливається водою і залишають самотню кілька днів. Потім барель ретельно промивають.

Виготовлення

Перше, що у герметичній ємності відрізана верхня кришка. Однак це не викидається: цей елемент буде корисним у виробництві піддонів для збору змащення. Підготовлена ​​барель встановлюється на зручному стенді.

Куріння гарячого куріння

  • У нижній частині, де організована печі, буде вирізати прямокутну діру для завантаження дров, його приблизні розміри. 200-300 мм. З викрадення прямокутника роблять двері: петлі зварюються до нього, ручка та клапан фіксуються.
  • У протилежній стороні круглий отвір для димоходу вирізаний, його діаметр такий же, як труба. З’єднання загвинчується в ній. Труба нарізана зовнішньою ниткою, потім прикручується його в пристосування.
  • У нижній частині бочок вирізати вузькі поздовжні отвори, призначені для повалу. Вони забезпечать безперебійну спалювання і дозволяють самостійно позбутися від золи.
  • На короткій відстані від печі встановлюється нарізана кришка, яка суперечить мастило. Щоб бути знімним, металевими кутами, зварюваними стінками бочок.
  • Коло вирізати з металевого листа, його діаметр дорівнює внутрішньому діаметру стовбура, це буде нижня частина “Barrel-Shaped” Speedhouse. Відстань від неї до вершини бочок становить одну третину висоти танка.
  • Металевий лист виготовлений з бару курячого бару. Її висота ноги. 200-300 мм. Інший варіант. рядки цегли, вони можуть тимчасово замінити більш надійні опори.

Передостанній етап роботи. Монтаж ґрати, стрижнів, виготовлення гачків. Рекомендована відстань між рівнями становить близько 150 мм. Щоб не зіткнутися з нездатністю видалити піддон для жиру, потрібно переконатися, що опорні решітки не заважають.

Остання операція. Виробництво кришки дощок (Листя). У цьому випадку прогалини, що залишаються між елементами, допоможуть тільки. Вони дадуть шанс доставити Сміту з надлишкової вологи.

Холодна копчена піч

“Холод” в такій печі дуже відносний. Просто дим тут має знижену температуру: при русі з печі до камери він повинен мати час охолонути. Це саме те, що викликало дизайн такої печі. Як правило, печі для холодного куріння. тунель (тобто горизонтальні), а також у підприємствах громадського харчування, така печі більше не будується. це занадто загалом. Однак така піч може бути побудована в країні. Як? Про це трохи далі, але все-таки ми будемо проаналізувати основні компоненти холодного кодухи:

  • Флак. Це окремий елемент, в якому створюється дим, необхідний для куріння. Помилка повинна бути зроблена як зручна і просторована, як це можливо, обладнати його об’ємним роликом, з яким можна налаштувати потік диму в трубі. Печі можуть бути незалежними (тобто, мобільним) елементом у дизайні всієї печі, тобто зварена, або для збирання з цегли.
  • Димохід. Важливий елемент усього коптилового будинку, який відповідає за ефективне охолодження генерованого диму. Димохід розташований паралельно з землею відповідно до деякого схилу. Вона може бути виготовлена ​​з металевих труб, так і деревини. Більше того, це може бути взагалі в землі (якщо є схил). Категорично не рекомендується використовувати теплоізоляційні матеріали для виготовлення димоходу (наприклад, викласти такий димар з цегли).
  • Камеру. У камері, дим з димоходу виходить знизу і обробляє готову продукцію, йде в отвір вище. Дим на цьому етапі більше не гарячий, отже, навіть дерев’яна бочка може бути використана як камера, а отвір, через який дим буде в атмосферу, відрегулюйте кришку.
Читайте також:  Внутрішнє оздоблення газобетону деревом

Розглянемо той самий алгоритм, як зробити плиту для куріння з вашими руками:

  • Негайно слід зазначити, що якщо немає ніяких істотних упередженості на вашому літньому котеджу, то у вас є велика кількість земляних робіт. Печі повинна бути розташована нижче димоходу (це логічно), тому ви спочатку потрібно викопати кошеня для розміщення печі. Можна адаптувати для цього та підвалу або навіть підвалу.
  • Далі з печі слід прорватися через канал димоходу, поперечний переріз не менше 0,3 м. x 0.3m. і не менше 6 м. У отриманій канаві труба повинна бути закладена (діаметром щонайменше 0,2 м.) і підключіть один кінець до печі, а інший. до камери диму. Траншею з трубою всередині повинна заснути і щільно. Чим більш ретельно відбудеться відразу, тим краще тепла переносу до димоходу, а тим ефективніше може охолонути дим.
  • У контейнері, що використовується як камера для куріння, слід також встановити тримач для решіток і для піддону. Тут не засинає. Дим буде входити до камери, курити продукти і пройти через придатну кришку наверх. Через ту ж обкладинку до завантаження камери (і знято назад) продукти.

Безсумнівна перевага таких курців полягає в тому, що в будь-якому місці їх дизайну не вимагає ущільнення (або дотримання будь-якої щільності). Крім того, продукти, пов’язані з холодним димом, набагато довший (не псується).

Створення стаціонарного копченого куріння куріння

Після того, як ви навчилися виробництво простого куріння, ви можете почати з макета монументальної структури цегли.

Які матеріали та інструменти будуть потрібні для роботи

Щоб побудувати гарячий куріння, нам знадобиться:

  • не можна використовувати вогнетривку цеглу, а керамічне, але силікатне використання;
  • глина;
  • Ємність для розчину;
  • Будівельні інструменти: рівень, шпатель, молоток, кельма, лопата;
  • решітки та стрижні;
  • Метал для дверей і дахів;
  • сталева сітка;
  • бетон;
  • подрібнений камінь і пісок;
  • Рубероїд та бітумна мастика.

Важливий! Для коптих, основним компонентом є глина, це природний матеріал, який позитивно впливає на аромат продуктів, розміщених для куріння.

Малювання та замовлення

Для гарячого копченого фокусу слід розміщувати безпосередньо під камерою. Димохід краще зробити цеглу або металу, оскільки це також впливає на смак продуктів. Щоб захистити від опадів зверху, потрібно встановити сталеву шапку. Інша важлива деталь повинна бути надана заздалегідь. знімний піддон, в якому соки та жирний потік під час куріння. Це дасть можливість очистити його вчасно, що уникне утворення Нагари.

Покрокова інструкція

Оскільки курка цегли є стаціонарним дизайном, і це не буде працювати, треба ретельно вибрати місце для будівництва. Доцільно організувати його від дерев і будувати, щоб не застосовувати пошкодження. Дитячий майданчик повинен бути гладким. Ви можете додатково принести сантехніку та встановити невеликий стіл. Розглянемо весь процес будівництва коптилу більш детально.

Укладання фундаменту

  • Спати неглибоку яму близько 30-40 см.
  • Спати, щоб покласти пісок і подрібнений камінь, заважає їм і вирівняти.
  • Покладіть сталеву сітку.
  • Заливати бетонну суміш.
  • Після повного розливу бетону покласти на бітум мастику каучуку для гідроізоляції.

Для сім’ї невеликий копчений будинок досить малий, базова площа якої становить 1 м²

Укладання куріння

Після завершення будівництва Фонду перейдіть до макета основної частини.

Більш детально, весь процес можна переглянути

Щоб перевірити, наскільки правильно курить куріння, потрібно виконати тестову закладку невеликої кількості продуктів. Можна судити колір і якість приготованих посуду. Щоб почати з того, потрібно закрити розетку трубки, згріти камеру протягом півгодини, а потім відкрити вихід і дайте пристрій працювати ще 30 хвилин. Якщо дим не йде від диму, це означає, що всі шви запечатані, інакше недоліки повинні бути негайно. Незабезпечені продукти повинні бути гарячими, маючи рум’яну кору і золотий вигляд.

Курка для холодного та гарячого куріння з власними руками

Оскільки багато хто попросив поділитися пристроєм коптила, я вирішив зберегти цю посаду. Негайно я попереду вас, що не буде точного опису та малюнків. Тому що це було зроблено все без будь-яких буквально на ходу. І практично немає процесу процесу. Зрештою, створення таких речей не більше, ніж творчість, а муза вона погана річ, трохи відпущена, і вже забув, що я хотів, і нічого не робити. Я тільки що спостерігав, як інші роблять, і повторювали їх, читати статті, форуми, переглядали відео. Щось взяло щось в одному місці, щось в іншому, щось придумало сам.

Тут все дуже третять. Перед ковбасами, сирами, рибою та загалом, різні продукти були смачні і краще. Навіть у 2000-2010 рр. У outback можна було купити гарну ковбасу, рибу, сир. Але останнім часом монополісти є всілякі. Торги, і вони досягли того, що м’ясо в ковбас не ставляться взагалі (хто знає м’ясо в курсі, що зараз немає м’яса), а вартість такої ковбаси в кращому випадку близько 100 Плюс оптовики та роздрібні торговці вітер їх перизу. І споживач вже отримує цей сміття в магазині для 400R. Як результат, кожен, крім споживача. І ті, хто все ще пам’ятає смак звичайних продуктів, більше не може бути. Зрозуміло, що все в світі не робить власними руками, через різні обставини, але принаймні щось можна зробити. І ті, хто використовував хороші домашні ковбаси, сири, риба, сметана, сир, хліб і т.D. Магазин більше не може. Так насправді народилася ідея створення куріння, а не тільки її.

Щоб зробити кімнату для куріння, важливо зрозуміти, що нам потрібно від нього. І вам потрібно не так багато.Маркування.Дуже важливо, щоб температура всередину мінімально залежить від температури навколишнього середовища.Термоконтроль.Здатність підтримувати певну температуру з прийнятною женцесом.Конвекція.Дуже важливий параметр, сприяє рівномірному розподілу температури, диму та вологи протягом усього обсягу диму. Зрештою, необхідно, щоб кожна частина продукту була однаковою кількістю все це. Також дуже важливий рух повітря в копчений.Потік диму різної інтенсивності.Тут все просто. Не курити не курити. У різних умовах та завдань нам може знадобитися різна щільність диму. Тут потрібні експерименти.Пара.Оскільки процес гарячого копченого включає в себе процес приготування, без пари, ми навряд чи можна зробити. Наявність пари вирішує кілька важливих завдань.Сам процес приготування є більш правильним, і значно швидше. Продукт втрачає менше вологи та ваги, стає смачним і м’яким.

Хто за рахунок чого, і який спосіб шукатиме, це справа про господаря. Є багато способів. Все залежить від наявності бажання, часу, матеріалів, фінансів. Хтось може купити готовий розчин взагалі, ціни починаються з приблизно 40000, а потім до приблизно 150 000, це не промисловий, а саме рівний рівень, для невеликих обсягів. Можливо, є дешевше/дорожче.

Як я зробив: основа бари 50×50 була прийнята як основа. Потім внутрішня частина струшувалася. Краще взяти лампу, вільху, осика, так що смола не виділяється при нагріванні, і не було іншого запаху. Але знову ж таки, багато хто набрав на ньому і роблять звичайну сосну, оскільки вона більш доступна і відносно дешева. Хтось взагалі робить Paneur або дошку.Далі, в ніші або домашній час, отриманий ззовні (я не знаю, як зателефонувати), ми покладаємо фольгу для ванн, це дуже товста не обов’язково. Я купив перший розміщений. Маг. Потім, за розміром, ми ріжемо ізоляцію (мін вовни, базальт, і навіть хоча тин, у мене є щось інше), у мене були базальтові листи з товщиною 50 мм. Потім це все покривається паровими підошвами, це можливо і та ж фольга, я мав відповідний матеріал для садівників, придбаних у найближчому господарстві. Маг. Ну, назовні, все це знову зшивається з Clapboard.

Тут не має сенсу приймати дорогу губу, ми приймаємо дешеву сосну. Зверху, покритий шпоном (лак, масло, фарба, просочення, ви можете взагалі горіти). Хто є те, що є багато, хто має щось, у мене є ранок і лак. Висячі Hinirs, ручки, замки. У дверях клей звичайний адгезійний герметик. Ми робимо отвір відкриття для виходу диму під трубою H70.Все, сама камера все ще готова. Буде дуже добре, щоб зберегти тепло і дим.

Далі, нижня частина камери (знизу і 25.30см від нього) обрізається металом, ви можете витончати з нержавіючої сталі, оцинкувати нічого іншого. Я до сих пір склав таку ж фольгу для ванни в 6 шарах, і вона була обрана. Дно не може бути пришите, але спати є лише тонкий піддон, якщо трубчастий нагрівач буде стояти на задній стінці або стороні.Мій трубчастий нагрівач розташований нижче, тому що у своєму дизайні та розмірах вони незручні бути розташовані де-небудь ще, крім того, вони дісталися до мене Нахалява знайомі роботи в ремонтній майстерні побутової техніки. Якщо я купив їх, швидше за все, дизайн коптилу був інший. IEBE знову ми виходимо з того, що є. Є готові набори Dole будь-яка духовка, трубчаста нагрівач плюс вентилятор, ціна десь 3000R-6000R. У мене є два трубчастого нагрівача для 600-700W.

Їх достатньо, щоб підтримувати температуру в камері до 100гр, з навколишньою температурою.10-15гр. Вони пов’язані паралельно. Заглядаючи їх обов’язково на відстані від дна 7-10 см. Щоб керувати ними, буде термостат, але про це пізніше. Ми припустимо, що завдання термоконтролу вирішується.

Продовжувати. На задній стінці встановіть конвекційний вентилятор. Не може бути на спині, хоча на стелі, принаймні на боці, навіть на підлозі.

Читайте також:  Сходи в каркасному будинку своїми руками

Я бачив всі ці варіанти встановлення, і скрізь наші плюси і мінуси. Все, як завжди залежить від наявності компонентів та матеріалів, фантазій, конструкцій вентилятора та курців в цілому. У мене є вентилятор з деякого вітряного, який кожен нагрівається взимку, вони недорого з 400 десь. Я знову дав це знайоме. Вентилятор вийшов ідеально, але це зайняло трохи зростаючого валу. Знову ж таки, знайомий Тернер витягнув адаптер. Регулювання поворотів вентилятора є бажаним, для цієї мети поважали якийсь диммер, здається, з пилососу.Отже, ми вирішили конвекцію.

Продовжувати. Для генератора диму, труба димоходу була куплена до 115, оскільки тільки під нею були вилки. Труба та три вилки були принесені на замовлення. Ми розрізаємо трубу, носити вилки, проходять термостійкий герметик, свердлить необхідні отвори. Нижній знак для 3/4 з хрестом. У камері згоряння замком закручується отворами, так що чіпси не потрапили в цей SGON. На хресті поверх шматка труби для охолодження диму. Нижня банка для збору конденсату.

На вершині труб-холодильника трійник на 1/2 і в ній нахиляється сторона труби для 1/2, з іншим швидко з кінцем з трубою для 10 мм для викиду та годування диму. Вентилятор ежектора зібраний з турбіни для 3D-принтера та DC/DC Converter в коробці для монтажної проводки.

Друга частина швидко позбавлена ​​йому, до якої він прикріплений до генератора диму. Підходять вентилятор з 5В. Також є багато варіантів. Хтось робить акваріумний компресор, хтось вентилятор з комп’ютера з воронкою з пластикової пляшки, ви можете годувати від 12В через конвертер зниження. Я написав, як я. Так вирішив проблему подання диму.

Завдання подання пару я не вирішив. Хоча роль генерального пари виконує піддон з киплячою водою. Але тоді я хочу збирати парогенератор з шматка однієї труби за 115. І маленький трубчастий нагрівач. Все вже є, є лише час.

Тепер давайте доведеться до блоку управління. Немає схем, все робило все на льоту. Спочатку встановлення комедрового будинку на вулиці була спочатку планувалася, тому необхідно було мати дах, а всі контролі та коригування вже були встановлені в ньому, але через певні обставини необхідно було розмістити його в SEINE. Мені довелося зробити тимчасову одиницю депресії.Тіло виготовлене з екструдованої пінополістирольної піни, це просто під рукою, легко впоратися і т.D.

Всередині двох шнурів, які обслуговуються 220 В, і всі проводки вже є. Встановлено три вимикачі. Перший включає контроль трубчастого нагрівача, другий. Конвекційний вентилятор, третій. Генератор диму вентилятора.

Контроль збирається на термостаті MH1210W, ви можете поставити інший, хоча регулятор від Omron або Aries, принаймні на Arduinka, який любить те, що.Термостат контролює контактор до 25А, до якого підключено трубчастий нагрівач. Китайський термостат слабкий (і навіть китайський реле), тому трубчастий нагрівач не рекомендується підключитися до нього. Кнопка керування не порушує енергоблоки, і вона знаходиться в схемі керування контактором, а потужність трубчастого нагрівача приймається безпосередньо з шини та проривається через контактор.

З контролем конвекційного вентилятора, все простіше. Є регулятор потужності з деякого пилососу, і, можливо, від чогось іншого, ви можете помістити найдешевший диммер, повинен працювати. Кнопка розбиває поставки напруги для диммера.

Як фідер вентилятора генератора диму, він стає певним низьким блоком живлення для 5 В, може заряджатись від смартфона, можливо, щось інше. Кнопка розбиває постачання напруги до цього живлення. Як інтенсивна їжа на обличчі обличчя справи, USB-розетка не пам’ятається від того, що вже, мабуть, з материнської плати ноутбука або комп’ютера. Ви можете покласти принаймні розетку, до кого це годину. Я хотів, як я зробив. Ви також можете зарядити мобільний)).

Тут, по суті, як я міг описати дизайн коптилу. Спочатку це було трохи інше, але під час будівництва щось змінилося і також зміниться.

Як час, змінюючись, практично немає, існує якийсь рік, щоб створити цей пристрій десь. Фінансові витрати не вважали це, але це, безумовно, не дешево. Просто поїхав до магазину, я купив те, що мені потрібно, і зробив, це не врятувало багато. Може бути дешевше, і може бути дорожче.Що є ще плани: 1.Встановіть екран до конвекційного вентилятора, щоб він не підірвав прямо на продукт. Я не знаю, як це буде, мабуть, просто P-подібна металева пластина.2. Встановіть касву на трубку димоходу, поки ще не думав, як це буде.3. Набір парогенератора. Я вже писав про це вище.4. Встановіть порядок вентилятора з революціями, щоб краще висушити/наливати продукт. Все вже давно лежачи, вам просто потрібно встановити.п’ять. Додайте електостатичну копчену функцію. Всі елементи, як це, потрібно збирати та встановлювати.6. Зробіть дах і передайте всі елементи керування під ним, добре, і зробити себе на вулицю. Я все ще сумніваюся, чи це робити.

Тут не буде прямих посилань, щоб не сприймати рекламу.Кожен вважає, що він потребує. У мережі все.Ну, для тих, хто має жорстку заборону в пошукових системах, я дам трохи ресурсів: Окопченій точка Rukchen Point Особисто точка забираючи різні канали на Yutubeub: Zauralskoe суверенна категоріяMaccalexterrvectnikinpaststasibo кожен, хто читає цей лист до кінця.

Як самостійно курить для різних видів куріння

Якщо ви багато разів намагалися усвідомити ідею створення власного коптилу, вірячи, що це дорого, тоді ви тут. Сьогодні в огляді ми представимо недорогі варіанти, як ваша рука.

Холодний

В Інтернеті легко знайти десятки рекомендацій, як ви курите куріння куріння. Багато хто з них пропонують придбання дорогого металу, створюючи тверду коробку, додаткову вентиляцію. Все це, звичайно, має право існувати, однак, якщо ви шукаєте бюджетний варіант, використовуйте прості конструкції. Ось один з них.

Що потрібно працювати

Перший етап. купуючи фільм, буде достатньо двох метрів. Важливо, щоб це прозоро і найбільш щільне. Зазвичай таке покриття використовується для покриття теплиць.

Важливий! Один рукав плівки повинен бути щільно пришитий, а суглоб додатково гріє з скотчем, ви повинні отримати сумку.

Інструкції з виробництва

Вибрати місце для пішохідного диму, краще звільнити окрему і плоский майданчик. Очистити його від зайвого сміття. Достатньо, щоб очистити 1 м². Далі готуйтеся з гілок висоти приблизно 2 м.

Вам потрібно відтворити щось на зразок цього кадру

Далі, ставка в периметрі структури, зміцнення вертикальних ставок, важливо перевірити стабільність. Перехрестя, ми будемо висять рибу, приготовлену для куріння.

Важливий! Туші не повинні стикатися з собою.

Тепер важливо захистити дизайн фільму. Поширюйте його так, щоб не залишилося додаткових складок, особливо, прогалин. Поліетиленовий мішок розтягується навколо середини ставки. Тепер важливо вилити горіння вугілля та зеленої трави на піщаній платформі. Плівка щільно притискається каменями, створюючи герметичність дизайну. За потреби, ви можете додати траву до вугілля, щоб створити додатковий дим.

Ви можете перевірити CarcChers через 4 години. Якщо риба велика, то процес може затримувати 6-8 годин

Як зробити димовий генератор для куріння з вашими руками: малюнки, відео, докладний покроковий інструкцію, пристрій та принцип роботи генератора диму, різновидів, огляду готових моделей, середні ціни. у нашому публікація.

Гарячий

Процес гарячого копченого є дещо складнішим. Для гарячого копченого, ви можете використовувати ялинові ремесла: каструлі, бочки, різні залізні коробки з кришкою. Головне, знову, створюйте герметичність.

У такому курінні можна приготувати рибний делікатес, м’ясо

Що потрібно працювати

  • два металеві аркуші розміром у 61 × 156,5 см і товщиною 2 мм;
  • Болгарська;
  • зварювальний апарат;
  • столярний кут, метр;
  • Тонкі арматури.

Інструкції з виробництва

Розглянемо процес виготовлення коптилу для гарячого куріння з власними руками на кроці за кроком інструкції.

Важливий! Розміри диму можуть бути дуже різними. Ваш смак може бути зроблений і кришка. Це може бути рівним, “будинок”. Головне. забезпечити герметичність дизайну.

Не забувайте, що найпростіший спосіб зробити копчений до готових малюнків, то ви можете уникнути непотрібних помилок і неточності.

Наполовину

Напівлюговий дим викликає тип приготування продуктів, коли вони термічно обробляють дим при температурі від 70 ° С до 90 ° С. Найпростіший спосіб досягти таких параметрів полягає у створенні ефекту пари. Для цього ви можете використовувати звичайну сад ствол. Копотиленові варіанти з бочок можна переглянути у фототелях.

Що потрібно працювати

Садова бочка повинна бути попередньо зрізана. Крім того, необхідно підготувати місце, де ця бочка буде розрядом. Для цього невелика яма копає, над якою буде комедійний будинок, а сама бочка буде встановлена ​​на ньому.

Важливий! Простір навколо ями повинен бути нарізаний цеглиною.

Насолоджуйтесь копченими стравами, не залишаючи квартиру: домашній копчений з домашніх елементів

Домашнє копчене м’ясо набагато смачніше і корисніше, ніж покупки. За допомогою домашнього коптилу ви можете зробити величезну різноманітність посуду, диму рибу, овочі, м’ясо та жир.

Але це не завжди можливо зробити це в країні або просто в природі. Багато хто не має садового сюжету, а взимку, копчена людина марна в країні. Але вдома її місце.