Як Зробити Брускетта Будинку

Зміст

Брускетта – класична закуска італійської кухні

Як Зробити Брускетта Будинку

Брускетту готують з шинкою-прошутто, помідорами, базиліком, моццареллой, оливками і іншими інгредієнтами. Відмітна особливість цього італійського бутерброда – скибочки буханкаа для нього попередньо обсмажують (наприклад, на грилі або на сковорідці без масла), збризкують оливковим маслом і натирають часником. Д ля приготування брускетти ідеально підходить буханець чіабатта.

Брускетта з болгарським перцем

Складові:

  • Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
  • Соус песто – 2 ч.Л.
  • Маринований запечений перець – 3 смужки
  • Козій сир – 20 г
  • Сіль, мелений перець – за смаком
Читайте також:  Рідкі шпалери на стелі своїми руками

Рецепт приготування: Намазати буханець соусом песто, зверху розкласти запечений перець. Прикрасити брускетту козячим сиром і приправити за смаком.

Брускетта з томатами і базиліком

Складові:

  • Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
  • Нарізані кубиками помідори – 2 ст.Л.
  • Подрібнену зелену базилік – 1 ч.Л.
  • Тертий часник – 1 зубчик
  • Оливкова олія – ​​1 ст.Л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Бальзамічний оцет – кілька крапель
  • Сіль, мелений перець – за смаком

Рецепт приготування: Перемішати помідори, базилік, часник, сіль, масло і оцет. Викласти отриману масу на чіабатту і поперчити.

Відео: як зробити брускетта будинку


Брускетта з грушею і прошутто

Складові:

  • Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
  • Горгонзолла – 20 г
  • Слайси груші – 3 шт.
  • Прошутто – 1-2 скибочки
  • Руколла – для прикраси
  • Мелений перець – за смаком

Рецепт приготування: На чіабатту викласти нарізану Горгонзолла, відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 3 хвилини, щоб сир розплавився. Зверху розподілити нарізану слайсами грушу і прошутто. Прикрасити руколою і поперчити.

Читайте також:  Установка Вікон В Цегляному Будинку

Брускетта з інжиром

Складові:

  • Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
  • М’який козячий сир – 20 г
  • Свіжий інжир – 1 шт.
  • Прошутто – 1-2 скибочки
  • Салат фризі – для прикраси
  • Мелений перець – за смаком

Рецепт приготування: Намазати козячим сиром, зверху викласти тонко нарізаний інжир і прошутто. Прикрасити брускетту салатом фрізе і поперчити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Брускетта з баклажанами

Складові:

  • Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
  • Нарізані смажені баклажани – 1 ст.Л.
  • Нарізаний маринований запечений перець – 1 ст.Л.
  • Нарізані в’ялені помідори – 1 ч.Л.
  • Дрібно нарізаний часник – 1 часточка
  • Оливкова олія – ​​1 ст.Л.
  • Бальзамічний оцет – кілька крапель
  • Сіль, мелений перець – за смаком

Рецепт приготування: : Нарізані дрібними кубиками овочі заправити олією, часником і оцтом. Посолити за смаком. Викласти отриману масу на буханець і посипати меленим перцем.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати піцу на буханкае за 5 хвилин. Ми також ділилися рецептом швидкої піци на кефірі.

Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з мідіями і томатним соусом: