Що можна приготувати з карбонату зі свинини

Цікаві факти

Карбонада. це частина м’яса свиней, розташованого уздовж хребта, вважається другою свининою на свинину після різання. Готові (варені та запечені до кори) карбонаду можна купити в магазині, але свіже м’ясо рекомендується розрізати поздовжні скибочки і смажити на сильному спеку.

Як правило, карбонад продається в одному шматку м’яса, злегка покритий жиром. Цей жир не відрізаний: коли смаження він дасть блюдо. Якщо карбонада на кістку, ви можете смажити, не відокремлюючи кістку. смажене блюдо виглядатиме ще більш апетитним.

Перед смаженням карбонада ви можете (але необов’язково) готувати м’ясо: 1. Ламін. з лимонним соком і часником; у соєвому соусі; У спеціях з додаванням масла. 2. Повторіть харчовий молоток, або відріжте з мешкою ​​з ножем з 2 сторонами. 3. Паніка. у борошна або сухарях. 4. Кук. у невеликій кількості води до півріччя 20 хвилин, щоб м’ясо всередині було м’яким соковитим. там буде лише багато рожевих у сковороді.

Як сказати про свинина. карбонада або карбонат. Карбонада. м’ясо, карбонат. сіль та карбонові ефіри.

Як готувати свинину карбонад??? Крок за кроком рецепт на схожі

Карбонадна гриль в маринаді Кефір-Карамел

Які інгредієнти потрібні?

Необхідно підготувати наступні продукти:

можна, приготувати, карбонат, свинини
Інгредієнт Кількість
часник 5 гвоздики
соло 10 г
Adzhika 1 ст. L.
Карбонад 1 кг
цукор 60 г
молочний 1000 мл та пакет Buxes (Oursson) або Kefir Shop 1.5 л

Покроковий процес приготування

Свинина карбонада, рецепт підготовки якого дуже простий, спочатку готується:

  • Перш за все, необхідно змішувати молоко з Родвая. Його температура повинна бути 23 °.
  • Тоді в термосу слід залити киплячу воду, щоб ризикувати і вставити ємність, заповнену молочною сумішшю.
  • Тепер термос повинен бути закритий кришкою, залишаючи його протягом 8 годин. Тоді кефір виймає, витримує ще 6 год., Виїзд у кімнату.
  • Далі м’ясо повинно розрізати товщиною 1,5 см.
  • Потім часникові скибочки потрібно схопити. Його слід штовхати в сіль, цукор, покласти шматки м’яса.
  • Всі інгредієнти повинні добре змішувати. Їм потрібно запровадити Аджика, Кефір. Потім змішуйте знову і відправити на холодильник протягом 10 годин.
  • Потім карбонат готується на грилі.
можна, приготувати, карбонат, свинини

Правила для годування страв, прикраси

Свіжа зелень та овочі подаються в корейську.

Що це таке?

У списку популярного м’яса свинини карбонада може конкурувати тільки з шиєю. Наступна тенденція пов’язана з тим, що цей продукт насамперед універсальний, що дозволяє вам підготувати різноманітні страви. Друга унікальна властивість свиней карбонада. це його м’якість, соковитість і дуже високий смак.

По суті, м’ясо свиня, що називається карбонадом, є частиною туші в дорсальному відділенні, яка зазвичай реалізується без кістки. Цей обрізання розташований уздовж хребта, починається з голови тварини і закінчується в районі Кострусів.

можна, приготувати, карбонат, свинини

Делікатна консистенція такого кріплення пов’язана з тим, що свиня в цій частині майже іммобілізована, тому м’язової тканини не подрібнюється в процесі природної роботи м’язів, але залишається м’якою, що відображається в смакові якості отриманих м’ясних продуктів. Крім того, для приготування такого обрізання вам потрібно набагато менше часу на термічну обробку.

Карбонада майже містить жир, у світлі якого м’ясо можна віднести до страв, ідеально підходить для харчових продуктів, але це не означає, що целюлоза буде сухим через мінімальну присутність жирів.

М’ясо карбонаду. це довгостроковий продукт зберігання, який готується спеціальними технологіями. Подібна назва делікатесу має французькі корені, і вона була сформована завдяки способу виготовлення обрізання, який раніше пройшов процес гасіння теплого пари з вугілля.

Для підготовки смачної їжі, целюлоза проходить спеціальну підготовку, яка передбачає видалення фільмів, панірову та обробку з спеціями та спеціями. У деяких випадках у переліку обов’язкових підготовчих заходів є кипляча свиняча обрізання, утворення у вигляді розширеного циліндра та т. D. Ви також можете знайти сувору або пробурену карбону.

Аналогічний Кушан дуже оцінений гурманами, тому на кожній кухні є кілька традиційних рецептів для приготування їжі карбонада, включаючи варені, копчені та смажені. Сьогодні таке блюдо можна легко готувати вдома. Карбонада самостійного виробництва може бути запечена з великою частиною або різання на дрібні частини частини. Крім того, існує безліч варіантів термічної обробки продуктів, у будь-якому випадку, ніжне та соковите м’ясо, яке має неймовірно привабливий аромат, з’являється на обідньому столі.

Карбонат зі свинини. рецепти, як приготувати вдома

Є рецепти маринадів. які ідеально підходять для свинини:

  • Російська. складається з гірчиці, коньяку, яблучного оцту, рослинного масла, мед, сіль. Свинина, що залишає в такій маринаді, стає групою, гострий, злегка солодкий;
  • Східна. буде багато різних трав, спецій. Зробіть Східний маринад від приправ, які вам подобаються смак, то стейк буде пряним, ароматним;
  • Азіатський імбир, соєвий соус, маленький часник, рослинна масла. Смак вийде кислим, але дуже приємний. Маринад на імбир і соус, серед іншого, корисний.

Рецепти з карбонату

Куряче філе приготоване на цьому рецепті, виявляється соковитою, з хрусткою кори. Подавати готовий курячий карбонат як самостійне блюдо для закуски або з будь-яким гарніром або свіжим овочевим салатом.

Запечена свинина з маринованими огірками

І знову поповнення в списку несподіваних рецептів!

Тобі потрібно: 500 г свинини, 3 маринований огірок, 3 св.L. Майонез, 1 цибулина, 1 год.L. Гірчиця, 80 г сиру, спеції.

Підготовка: деварне м’ясо з шматочками порції та колапс у спеціях. Lasure кожен шматок з сумішшю майонезу з гірчицею, поставлену на випічку, а на вершину розбиття напівкольорову та кільця огірків. Налийте тертий сир і запечений 45 хвилин на 180 градусів.

Карбонат зі свинини: рецепти та особливості приготування їжі

Карбонат є м’яким м’ясом свинини, приготованим спеціальним способом. У багатьох країнах ця блюдо вважається справжньою делікатесом, і це довіряють лише високопрофесійні кухарі. Карбонат свинини в духовці: традиційний рецепт композиції: свинина 1,5 кг лимонного соку ½ Мистецтво. Оливкова олія 5. L. Гірчиця 2 статті. L. Улюблені спеції та сіль до смаку Leaf Leaf до смаку: Для цього карбонату ви можете використовувати будь-які спеції, які вам подобаються. Це може бути чебрецем, мускатним, орегано, висушений часник, хміль-суннелі, каррі та т.D. Спочатку потрібно промити свинину і висушити його. Вуса разом з вибраними спеціями змішають в одній чаші, а лимонний сік, оливкова олія та сіль в іншому. Деякі господині замість лимонного соку для маринад використовують розсоли з консервованих огірків або помідорів. Карбонат, приготований таким чином, виходить пряний з приємним смаком маринованих овочів. Зміст обох чашок ретельно перемішують разом, рясно змащуйте шматок підготовленої свинини свинячого маринаду і залишити, щоб бути просоченим за 4 5 годин. Найкраще покласти м’ясо пікап у холодному місці. Завдяки тривалому марінан, свинина утворює аромат трав, це стане соковиченим і м’яким. Приготований шматок м’яса перемотування з товстим шпагатом, до якого покласти кілька листя лавру. Покласти карбонат у листі для випікання, змащений маслом. Покладіть м’ясо в духовку, випікайте з 200 градусом близько 40 60 хв. Після приготування, одержуйте карбонат з духовки, охолоджуйте і вирізати на тонкі скибочки.

Соковите м’ясо, запечене в фользі, карбонат, запечена в фользі композиції: свиняча м’ясо 2 кг томатна паста або природний кетчуп 200 г часник 7 зубів сухих французьких трав для смаку помідори 3 шт. Висушена приналежність до 3-х. L. Оливкова олія ¼ Мистецтво. Змішання перців та солі до препарату смаку: Цей рецепт дещо складніше при приготуванні, ніж попередній. Але аромат і смак цієї страви настільки неймовірно, що він не зможе залишити байдужим нікому. Спочатку потрібно приготувати м’ясо ретельно промити його і сушити з паперовим рушником. Очистіть часник від лушпиння, дрібно вирізати або пропустити через пресу. Після приготування часникового масла в сухому ємності, залити оливковою олією та залити подрібненим часником. Залиште масло, щоб бути просоченим часником протягом 20 30 хвилин. Коли масла поглинає аромат часнику, додайте томатну пасту, суміш перцю, французьких трав та розпилювального соусу. Помідори вирізають кільцевілети. Свинина багато змащує томатно-оливкову масу, розкладаючи гуртки помідорів, посипте андердом і трохи посипати. Обережно оберніть карбонату в фольгу і покладіть протягом декількох годин до холодильника для травлення. Свиняча свинина прямо в фользі покладіть на випічку і покласти в попередньою піч. Випікати карбонат на 180 градусів протягом години. Готовий карбонат із свинини виймають з духовки, охолоджуйте і видаляють протягом 2 годин у холодильнику. До речі, існує дуже смачний карбонат, приготований таким чином, разом з Хріном, Аджикою, гірчицею або іншим. Улюблені соуси.

Карбонат зі свинини з медовими нотами Свинина карбонат з медом: Рецепт композиції: Свинина 2 кг Оливкові трави 3 Св. L. Часник 5 гвоздики Червоне сухе вино 250 мл Оливкова олія 200 мл цибуля луку 2 шт. Винний оцет 150 г Мед 5 Св. L. Сіль та суміш перець до смаку Підготовка: Завдяки меду та провину, цей карбонат досягне успіху з приємним солодким смаком. Готуйте м’ясо, промийте його під проточною водою і ретельно сухою. Потім зробіть гарячий маринад. У глибокій теплостійкій каструлі, залити оливковою олією. Чистий і дрібно нарізати цибулю і часник, викладають овочі до оливкової олії і смажити до прозорості лука. Додайте мед, вино, оцет, перець суміш, сушені трави та солоні. Готувати маринад протягом декількох хвилин. Зробити кілька порізів на м’ясі по всій поверхні, заповнюючи маринову свинину, бажано, щоб він потрапив у скорочення. Залиште карбонат протягом декількох годин для маринації. Змастіть листок випічки з маслом, покладіть мариновану свинину і покласти його в духовку. Готують карбонат у 200 градусів 1,5 год. Цей карбонат буде відмінним замінником магазину ковбасу, а також придатний як м’ясне блюдо до ручної сторони рису, овочів, макаронів та картоплі картоплі.

Рецепти карбонатного виготовлення досить багато, тому кожен може вибрати відповідний. Якщо вам не подобаються додаткові інгредієнти (спеції, приправи) у певному виду приготування, ви можете замінити їх з іншими. Результат не буде гіршим!

Свинина карбонат. що це, підходящий маринад, смачні та прості рецепти підготовки

Почнемо з того, необхідно вирішити, який тип карбонату свинини. Ми говоримо про м’яку спинну частину, розташовану вздовж хребта, від голови до Куринець. Незвичайне ім’я Цей шар придбав, завдяки французьким кухарі. Раніше лісу були підготовлені шляхом гасіння над теплим парою з вугілля, тепер легко впоратися з завданням, маючи духовку або багатокамерний.

п’ять. Свинина в помаранчевій глазурі

Рецепт лише здається екзотичним, але насправді навіть новачок легко впораються з такою свининою!

Тобі потрібно: 1 кг свинини, 1 помаранчевий, 2-й.L. Соєвий соус, 2 св.L. Мед, 1 ст.L. Терхіний імбир.

Приготування їжі: м’ясо натрію з рослинним маслом з спеціями, покладіть на лоток і відправити годину в духовці на 180 градусів. Натрієвий оранжевий рожевий, лизати сік, змішайте їх з медом, соєвим соусом і тертим імбиром. Proverd сироп на сильному вогні, поки він не згущує, підбадьорює м’ясо і випікайте ще 10 хвилин.

Pilot Pilaf в Казані: 6 смачних рецептів